Logjistika dhe Transporti

Riktheni flotën tuaj në rrugën e duhur!

Nëse jeni një biznes që ka një flotë anijesh, makinash, kamionësh ose automjetesh të transportit publik, atëherë Nordic Chem Antimikrobik ofron një zgjidhje dhe program që do të ulë ndjeshëm përhapjen e mikrobeve brenda automjeteve dhe do të rrisë besimin dhe mirëqenien e ekuipazhit, shoferit apo përdoruesit.

taxi antimicrobial coating
shutterstock_1019053111
Transport Vans antimicrobial coating
seats in the airplane and passenger sitting all area waiting for the plane taking off from runway.
Mbani shoferët dhe klientët tuaj të mbrojtur

Nordic Chem Antimikrobik për brendësinë e automobilave mund të aplikohet lehtësisht në flotën tuaj nga një instalues i miratuar. Veshja do të sigurojë mbrojtje për të GJITHA sipërfaqet e brendshme, duke përfshirë plastikën, tekstilin dhe metalet. Pasi të aplikohet, Nordic Chem Antimikrobik do të zgjasë për një kohë të gjatë dhe do të zvogëlojë nevojën për dezinfektim të vazhdueshëm.

Veshja është provuar se zvogëlon ndjeshëm numrin e patogjenëve të dëmshëm në automjet dhe tabelat informuese të Nordic Chem do t'i kujtojnë shoferëve tuaj se brendësia e automjeteve të tyre është e mbrojtur. Kjo tregon se ju kujdeseni për shoferët tuaj dhe mund të sjellë më shumë punë dhe një rrugë të qartë drejt rikthimit në funksionimin normal të biznesit. Kjo është zgjidhja perfekte për taksitë, makinat me qira dhe flotat e mëdha.

Kthimi në biznes, një hap përpara!

Fokusi i Kimikateve Nordike është rikthimi i bizneseve në funksionimin normal dhe me rentabilitet. Ne jo vetëm furnizojmë me teknologjinë më të përparuar për mbrojtje afatgjatë të ambienteve tuaja por gjithashtu ndihmojmë bizneset të tregojnë nismën e tyre. Veshja dhe nisma aplikohet nga profesionistë të trajnuar dhe ekipi ynë në selinë qendrore është gati dhe i gatshëm të përshtatet dhe përmbushë nevojat e çdo biznesi.