Dezinfektuesi BMG 56 i Nordic Chem (Kimikateve Nordike)

Dezinfektuesi BMG 56 ju lejon të mekanizoni sensibilizimin dhe të kryeni operacionin në të njëjtën kohë me ndërhyrjen e pastrimit. Nuk nevojitet të shtoni turnet dhe personelin: Një operator i vetëm me Dezinfektuesin BMg mund të pastrojë dhe higjienizojë nga pak, duke ulur në mënyrë drastike kohën dhe kostot. Operacioni bëhet aq i shpejtë dhe i lehtë sa mund të kryhet disa herë gjatë ditës.

Dezinfektuesi BMG 56 i Nordic Chem (Kimikateve Nordike)
Specification Value
Productivity theoretical 2270 up to sqm/h
Working width 560 mm
Pressure on the brush (min - max) 30/50
Solution tank 51 L
Recovery tank 55 L
Supply/Traction 24 / aut
Battery Run Time up to 2.6 hrs
Machine dimensions (lxhxw) 1285 x 1189 x 641 mm
Squeegee width 785 mm
Dimensions (LxWxH) 41 x 9.5 x 28 cm
GVW (Gross Vehicle Weight) 375 Kg
Acoustic level (ISO 11201) <70 dB

Kthimi në biznes, një hap përpara!

Fokusi i Kimikateve Nordike është rikthimi i bizneseve në funksionimin normal dhe me rentabilitet. Ne jo vetëm furnizojmë me teknologjinë më të përparuar për mbrojtje afatgjatë të ambienteve tuaja por gjithashtu ndihmojmë bizneset të tregojnë nismën e tyre. Veshja dhe nisma aplikohet nga profesionistë të trajnuar dhe ekipi ynë në selinë qendrore është gati dhe i gatshëm të përshtatet dhe përmbushë nevojat e çdo biznesi.