Get Certified by Nordic Chem’s training program

Become a certified Nordic Chem installer with the most comprehensive training course available in all countries.

Nordic Chem e merr shumë seriozisht mbrojtjen e sipërfaqeve për periudha të zgjatura për çdo aplikim dhe kjo është arsyeja pse të gjithë instaluesit e Veshjes Antimikrobike të Nordic Chem duhet të trajnohen dhe certifikohen prej nesh, për të siguruar aplikimin e veshjes sonë në mënyrë të saktë dhe profesionale. Të gjithë instaluesit tanë të certifikuar të Nordic Chem do të marrin një certifikatë trajnimi për përfundimin e trajnimit tonë.

Të gjithë instaluesit tanë të certifikuar të Nordic Chem (Kimikateve Nordike) do të marrin një certifikatë trajnimi për përfundimin e trajnimit tonë.

111111 (1)
logoArtboard 11
Nordic Chem Antimicrobial

The training will consist of the following:

 • Njohuri të përgjithshme:
  • Çfarë është një veshje antimikrobike
  • Ndryshimet midis një veshjeje antimikrobike dhe dezinfektuesve të rregullt
  • Mënyrën se si veshja asgjëson bakteret dhe viruset
  • Çfarë PPE duhet të përdoret kur aplikoni veshjen tonë
 • Aplikimi i veshjes të Nordic Chem Antimikrobik:
  • Përgatitja e klientit para aplikimit
  • Mënyra e saktë e hollimit të veshjes sonë
  • Përgatitja dhe aplikimi i saktë për sektorë të ndryshëm
  • Përdorimi i një spërkatësi elektrostatik dhe pajisjeje ULV Fogger
  • Testimi dhe certifikimi i pranisë së veshjes antimikrobike mbi një sipërfaqe
  • Ndjekja e udhëzimeve për aplikim të saktë

Sneak Peak of Training

Learn how to effectively use our testing kit to increase your customer confidence and provide clear evidence of successful completion of the coating on a premises.

Inquire about the training program

Ne premtojmë të përgjigjemi ose në të njëjtën ditë ose të nesërmen në mëngjes!

  Bëhuni një instalues ose shpërndarës i kualifikuar

  Mënyra më e mirë për të filluar është të ndalosh së foluri dhe të fillosh së bëri!