Bëhuni një instalues ose shpërndarës i kualifikuar

Mënyra më e mirë për të filluar është të ndalosh së foluri dhe të fillosh së bëri!

Kimikatet Nordike janë furnizuesi kryesor me shumicë i veshjeve antimikrobike afatgjata për përdorim në sektorin e sipërfaqeve të tregut të pajisjeve shtesë në bizneset në të gjithë Evropën.

Ne ofrojmë një program gjithëpërfshirës që do të promovojë besimin e klientit dhe do të rrisë sigurinë e bizneseve, punonjësve dhe klientëve. Ne jemi të fokusuar që t’i asistojmë bizneset evropiane që t’i kthehen funksionimit normal dhe me rentabilitet.

Nëse dëshironi t’i bashkoheni ekipit qoftë si instalues i regjistruar i produkteve tona ose si distributor, ne do të ishim të lumtur të dëgjonim prej jush!

Të gjithë instaluesit tanë të certifikuar të Nordic Chem (Kimikateve Nordike) do të marrin një certifikatë trajnimi për përfundimin e trajnimit tonë.

Plotësoni formularin më poshtë për më shumë informacion

A jeni një instalues apo distributor?

Ne premtojmë të përgjigjemi ose në të njëjtën ditë ose të nesërmen në mëngjes!

    Rezervo një takim!

    +44 7305 075993

    info@nordicchem.com