Mbrojtje antimikrobike e sipërfaqes dhe nisma e ndërgjegjësimit

certifikatë.

Standarde të testuar

Nordic Chem përpiqet të jetë veshja antimikrobike më e testuar, në përputhje me standardet evropiane. Disa prej testeve aktuale të realizuara janë:

 • ISO 21702 (30 ditë efikasitet kundër koronavirusit njerëzor)
 • ISO 21702 (60 ditë efikasitet kundër koronavirusit njerëzor)
 • ISO 21702 (90 ditë efikasitet kundër koronavirusit njerëzor)
 • EN 14476 Testi sasior i pezullisë për vlerësimin e aktivitetit virus-vrasës në fushën e mjekësisë (Faza 2 Hapi 1)
 • EN 1276 Vlerësimi i dezinfektuesve kimikë ose antiseptikëve për aktivitetet bakter-vrasëse.
 • Testi i irritimit të lëkurës sipas Udhëzuesit të Testit të OECD nr. 439

Rezultatet e testeve mund të mundësohen sipas kërkesës Klikoni këtu për të na kontaktuar.

trajnim.

Instalues profesionist

Bëhuni një instalues profesionist i Nordic Chem Antimikrobik duke përfunduar kursin e trajnimit tonë online i cili mbulon sa më poshtë:
 • Aplikimin e Veshjes Antimikrobike
 • Përdorimin e duhur të Spërkatësit Elektrik (E-Sprayer)
 • Përdorimin e duhur të Pajisjes sonë Power Mister
 • Përdorimin efektiv të kompletit të testimit (Testing Kit)
 • Shumë më tepër

covid-19.

Rezervo tani!

Tregojuni punonjësve dhe klientëve tuaj që ju kujdeseni për to duke zbatuar programin më gjithëpërfshirës të higjienës së sipërfaqes në treg sot! Nordic Chem nuk është vetëm një produkt por edhe një program, i cili mund të përdoret nga drejtuesit e biznesit për të treguar nismë, e cila ndihmon dhe përshpejton kthimin e biznesit në funksionim të plotë.

Nordic Chem (Kimikatet Nordike)

Mbrojtje antimikrobike e sipërfaqes dhe nisma e ndërgjegjësimit

Nordic Chem ofron solucione për mbrojtjen e sipërfaqeve për një sërë industrish, subjektesh private, institucionesh qeveritare dhe prodhuesish.

Këto solucione shpërndahen me qëllim uljen e kostove financiare të bizneseve ndërkohë që rrisin sigurinë publike në një shkallë globale.

Me seli në Suedi dhe me produkte që prodhohen në Belgjikë, fokusi ynë është të asistojmë bizneset evropiane në rritjen e sigurisë së higjienës në ambientet e tyre dhe të japim mesazhin e mirëqenies për banorët e saj.

Kjo arrihet duke kombinuar veshjen tonë të Nordic Chem Antimikrobik me një program ndërgjegjësimi që çdo biznes mund ta vërë lehtësisht në zbatim.

Nisma e Biznesit

Programi i Nordic Chem është një nismë e projektuar për të promovuar ndjenjën e sigurisë për banorët e ambienteve tregtare dhe për të përshpejtuar procesin e kthimit në funksionimin normal dhe me rentabilitet për biznesin, gjatë dhe pas pandemisë.

Mbrojtja e Biznesit

Nordic Chem Antimikrobik është një veshje afatgjatë e sipërfaqes që krijon një mjedis sipërfaqësor jo mikpritës për mikrobet, bakteret dhe viruset. Veshja nuk hiqet me pastrim dhe dezinfektim të rregullt, duke siguruar një shtresë shtesë mbrojtjeje midis pastrimeve.

Logjistika dhe Transporti

Nëse jeni një biznes që ka një flotë anijesh, makinash, kamionësh ose automjetesh të transportit publik, atëherë Nordic Chem Antimikrobik ofron një zgjidhje dhe program që do të ulë ndjeshëm përhapjen e mikrobeve brenda automjeteve dhe do të rrisë besimin dhe mirëqenien e ekuipazhit, shoferit apo përdoruesit.

Sinjalistika

Nordic Chem Antimikrobik aktualisht po zbatohet në sinjalistikën e brendshme në të gjithë botën. Nordic Chem, në partneritet me MODULEX, ka një produkt të veçantë për përkujdesje të mëtejshme "Sign Protect" që është duke u shitur në të gjithë Evropën.

Shtesë Antimikrobike

Imagjinoni një botë të sigurt!

Një shtesë e gjithanshme antimikrobike e përshtatshme për pothuajse çdo material ose lëng

Mbrojtja sipërfaqësore e Nordic Chem Antimikrobik mund të përdoret si shtesë në procesin e prodhimit të shumë materialeve dhe solucioneve.

Shtesa nuk ndikon në pamjen e produktit mbi të cilin ai po vihet në zbatim dhe ofron përfitimet e mëposhtme: Parandalimin e mutacioneve anti-virale, antibakteriale, anti-myk, anti-fungale, kundër erërave, bakteriale dhe virale, pa erë, jo-gërryese, tërheqjen dhe shpimin e patogjenëve të ngarkuar negativisht.

Shtesa tashmë është vënë në zbatim me sukses brenda veshjeve të automobilave, sinjalistikës dhe industrisë së tekstilit.

Kontaktoni me ekipin tonë të kërkimit dhe zhvillimit për të zbuluar se si shtesa jonë mund të përfshihet në procesin tuaj të prodhimit.

Tekstile

Automobilistike

Mobilieve

Shenjave të brendshme

Pajisjeve mjekësore

Industrive

Nordic Chem (Kimikatet Nordike)

Merrni atë avantazh ndaj konkurrentëve tuaj!

Ekipi i Nordic Chem (Kimikateve Nordike) ka dy objektiva kryesore.
1. Të rrisë nivelet e higjienës së sipërfaqeve të bizneseve duke zbatuar një program dhe veshje të qëndrueshme që promovon besimin e konsumatorit dhe operacionet e sigurta në vendin e punës.
2. Të vërë në zbatim shtesat antimikrobike të Nordic Chem në një gamë produktesh dhe industrish për t'i dhënë atyre përparësi ndaj konkurrencës. Veshja dhe nisma aplikohet nga profesionistë të trajnuar dhe ekipi ynë në selinë qendrore është gati dhe i gatshëm të përshtatet dhe përmbushë nevojat e çdo biznesi.

+44 7305 075993
info@nordicchem.com
Forma e kontaktit online